Nieuws

Lelystad Airport in nevelen gehuld

Oud-politicus Jan Terlouw, die de première van deze documentairefilm inleidde op 11 juli 2018 te Dalfsen, complimenteerde de filmmaker:  

"Het is een erg mooie film, kwalitatief mooi, heel volledig, alle onderwerpen worden belicht, helder gesproken door iedereen. Een prachtfilm.”

"Je ziet dat het kapitaal, dat geld wil verdienen door de markt uit te breiden, altijd weer lijkt te winnen. Je ziet ook dat ministeries ook niet ongevoelig zijn voor die krachten. De regering is voor een groot deel eigenaar van Schiphol, ja en dan is het moeilijk, dat zie je", aldus oud-politicus Jan Terlouw, die het openingswoord deed bij de première van de film 'Lelystad Airport in nevelen gehuld' (Bron RTV Oost - Oscar Siep).

vervolg en naar FILM link

Groene Vlieger N.O.Veluwe 18-5

Er is veel gebeurd. De nieuwe raad is geïnstalleerd en we maken weer deel uit van de coalitie; Jan Aalbers is opnieuw wethouder en Wilma Baltus en Jan Willem van der Baan vertegenwoordigen ons in de gemeenteraad. Edwin van den Elsaker werd geïnstalleerd als raadsvolger.

Nog een aanvulling voor het uitje op 23 juni:

We verzamelen de 23ste om 9 uur bij de pont aan de Welsumse kant.
Aan de overzijde staat de voorzitter van Groenlinks Olst-Wijhe ons op te wachten, hij neemt ons mee naar de duurzaamheidswinkel in het centrum van Olst.
Daarna fietsen we naar de aardewoningen.

EXCURSIE AARDEWONINGEN OLST

Aardhuizen Olst

Deze excursie is uitgesteld en heeft op 21 juli 2018 plaatsgevonden.

Het was een leerzame dag en we hebben contacten met GroenLinks afdeling Olst-Wijhe gelegd.

Op zaterdag  organiseerde GroenLinks, afdeling Noord-Oost Veluwe, een excursie naar Olst. Het programma van de ochtend is gemaakt in samenwerking met de GroenLinks afdeling Olst-Wijhe en we willen graag ervaringen met elkaar uitwisselen. Zie ook de Groene Vlieger voor meer informatie.

Groene Vlieger N.O.Veluwe 18-4

Hierbij de Groene vlieger van mei 2018. Hierin vind je informatie over de ALV van 26 april, het resultaat van de verkiezingen en het afscheid van Bas Broekhuizen.

Lees verder

Groene Vlieger N.O.Veluwe 18-3

Groene vlieger 2018 nummer 3 gaat over de afloop van de verkiezingen en de wisseling van de wacht in de Gemeenteraad.

Pagina's